Műanyag kishajó

Műanyag kishajó
890 Ft
+18 hűségpont ajándékba - Részletek...
75000
A fürdőkádból és a pancsoló medencéből nem hiányozhatnak a hajók! Sok órányi vidám vizezés vár a gyerekekre ezzel a szemekkel és szájjal is rendelkező kishajóval. A hajók összekapcsolhatóak és szétszedhetőek. Sőt! Nem csak vízben, a homokozóban is kiválóan használhatók a hajók - elvégre a homokozó bármikor tengerré alakulhat játékból!
A kishajók mérete: 14 x 3 x 8 cm
A hajók többféle változatban kaphatóak. Az ár egy darab termékre vonatkozik, amelyet véletlenszerű változatban szállítunk.
A "Műanyag kishajó" nevű játék gyártója ismeretlen, főleg 2 és 5 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Műanyag kishajó

Műanyag kishajó

890 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.