Muffik - Kemény kavicsos kiegészítő darab szenzoros szőnyegekhez, grafit színű

2 750 Ft
+55 hűségpont ajándékba - Részletek...
Muffik
1-3 nap
72948
A MUFFIK szenzoros ortopédiai szőnyeg kirakódarabjai gyártásánál az elkészítőket a természet ihlette meg. Kövek, fatörzs, fű, kavicsok, kagylók várják, hogy rajtuk lépdelve felfrissüljetek. Közismert, hogy mezítláb járkálni különböző formájú valós elemeken jót tesz a talpnak, illetve a bokának. Biztos éreztétek már, hogy nyáron a strandon a köveken vagy akár a fűben járkálni milyen remek érzés. A Muffik szenzoros ortopédiai szőnyeggel, most otthonotokba is elvihetitek ezt az élményt. A csomagban 1 darab kemény ortopédiai szőnyeget találtok, ami kavicsokra emlékeztet. A darab összekapcsolható más Muffik szőnyegekkel, így összeilleszthetitek a számotokra legideálisabb pályát.
Mérete: 29 x 29 cm.
A "Muffik - Kemény kavicsos kiegészítő darab szenzoros szőnyegekhez, grafit színű" nevű játék gyártója a Muffik, főleg 2 és 8 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A "Muffik - Kemény kavicsos kiegészítő darab szenzoros szőnyegekhez, grafit színű" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2022. november 30-án, szerdán kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2022. november 30-án, szerdán átveheti.

Ajánlott termékek

Muffik - Kemény kavicsos kiegészítő darab szenzoros szőnyegekhez, grafit színű

Muffik - Kemény kavicsos kiegészítő darab szenzoros szőnyegekhez, grafit színű

2 750 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.