Muffik - Mező, mini, kemény, lila

1 350 Ft
+27 hűségpont ajándékba - Részletek...
Muffik
1-3 nap
72608
A MUFFIK szenzoros ortopédiai szőnyegek készítőit a természet ihlette meg. Fű, kavicsok, rét, fatörzs és számos más, a természetben is előforduló elem várja, hogy a gyerekek végigmasírozzanak rajtuk, és felfrissüljenek. Jót tesz a talpnak és a bokának, ha a gyerekek mezítláb járnak főképp, ha mindezt különböző valós, vagy valós hatású elemeken teszik. A Muffik szenzoros ortopédiai szőnyegek elviszik ezt az élményt az otthonokba.
A csomagban egy darab kemény, mini méretű ortopédiai szőnyeg található, ami a mezőn járkálást idézi fel. Az elem összekapcsolható más Muffik szőnyegekkel, így összeilleszthetitek a számotokra legideálisabb pályát.
Mérete: 1 A MUFFIK szenzoros ortopédiai szőnyegek készítőit a természet ihlette meg. Fű, kavicsok, rét, fatörzs és számos más, a természetben is előforduló elem várja, hogy a gyerekek végigmasírozzanak rajtuk, és felfrissüljenek. Jót tesz a talpnak és a bokának, ha a gyerekek mezítláb járnak főképp, ha mindezt különböző valós, vagy valós hatású elemeken teszik. A Muffik szenzoros ortopédiai szőnyegek elviszik ezt az élményt az otthonokba.
A csomagban egy darab kemény, mini méretű ortopédiai szőnyeg található, ami a mezőn járkálást idézi fel. Az elem összekapcsolható más Muffik szőnyegekkel, így összeilleszthetitek a számotokra legideálisabb pályát.4,25 x 14,25 cm
A "Muffik - Mező, mini, kemény, lila" nevű játék gyártója a Muffik, főleg 2 és 8 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A "Muffik - Mező, mini, kemény, lila" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2022. november 30-án, szerdán kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2022. november 30-án, szerdán átveheti.

Ajánlott termékek

Muffik - Mező, mini, kemény, lila

Muffik - Mező, mini, kemény, lila

1 350 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.