Muffik - Puha Mező kiegészítő darab szenzoros szőnyegekhez - bézs

2 890 Ft
+58 hűségpont ajándékba - Részletek...
Muffik
1-3 nap
72930
A MUFFIK szenzoros ortopédiai szőnyeg kirakódarabjait a természet elemei ihlették. Kövek, fatörzs, fű, kavicsok, kagylók – ezek mind megtalálhatók az egyes darabokon és annyira élethűek, hogy öröm rálépni. Közismert, hogy mezítláb járkálni valódi köveken, homokban, tengerparton vagy akár fűben nemcsak kellemes, de nagyon egészséges és hasznos is: az egyenetlen felületen járás természetes módon erősíti a talpizmokat. Ugyanakkor a formák sokfélesége rengeteg játéklehetőséget biztosít kisebbek és nagyobbak számára is! A kirakó darabok erősek és biztonságosak, könnyen és tartósan összekapcsolhatók egymással. Mérete: 29 x 29 x 2 cm.
A "Muffik - Puha Mező kiegészítő darab szenzoros szőnyegekhez - bézs" nevű játék gyártója a Muffik, főleg 2 és 8 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A "Muffik - Puha Mező kiegészítő darab szenzoros szőnyegekhez - bézs" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2022. december 08-án, csütörtökön kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2022. december 08-án, csütörtökön átveheti.

Ajánlott termékek

Muffik - Puha Mező kiegészítő darab szenzoros szőnyegekhez - bézs

Muffik - Puha Mező kiegészítő darab szenzoros szőnyegekhez - bézs

2 890 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.