Muffik - Szenzoros ortopédiai mini puzzle szőnyeg szett, 20 db-os

Muffik - Szenzoros ortopédiai mini puzzle szőnyeg szett, 20 db-os
17 990 Ft
+360 hűségpont ajándékba - Részletek...
Muffik
72971
A MUFFIK szenzoros ortopédiai szőnyeg kirakódarabjai gyártásánál az elkészítőket a természet ihlette meg. Kövek, fatörzs, fű, kavicsok, kagylók várják, hogy rajtuk lépdelve felfrissüljetek.
Közismert, hogy mezítláb járkálni különböző formájú valós elemeken jót tesz a talpnak, illetve a bokának. Biztos éreztétek már, hogy nyáron a strandon a köveken vagy akár a fűben járkálni milyen remek érzés. A Muffik szenzoros ortopédiai szőnyeggel, most az otthonotokba is elvihetitek ezt az élményt.
Ebben a mini puzzle csomagban 20 darab különböző textúrájú és témájú ortopédiai szőnyeget találtok. A kicsik összeállíthatják kedvenc pályájukat és puzzle elemeiket, miközben észrevétlenül fejlődik a kézügyességük és támogatja az egészséges lábacskák fejlődését.
Az egyes darabok méretei: 14,25 x 14,25 cm
A csomag tartalma: 20 db mini puzzle elem
A "Muffik - Szenzoros ortopédiai mini puzzle szőnyeg szett, 20 db-os" nevű játék gyártója a Muffik, főleg 2 és 8 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Muffik - Szenzoros ortopédiai mini puzzle szőnyeg szett, 20 db-os

Muffik - Szenzoros ortopédiai mini puzzle szőnyeg szett, 20 db-os

17 990 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.