KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

Muffik - Szenzoros ortopédiai szőnyeg - Baba szett, pasztell, 6 db-os

Muffik - Szenzoros ortopédiai szőnyeg - Baba szett, pasztell, 6 db-os
15 250 Ft
+305 hűségpont ajándékba - Részletek...
Muffik
nem rendelhető
81555
Hogyan kerülhet a természet a gyerekek talpa alá? Hát a Muffik szenzoros ortopédiai szőnyegével! Az ortopédiai szőnyeg kirakódarabjainak gyártásánál a készítőket a természet ihlette meg: kövek, fatörzs, fű, kavicsok és kagylók várják, hogy a kicsik rajtuk lépdelve felfrissüljenek.
Közismert, hogy mezítláb járkálni különböző formájú valós elemeken jót tesz a bokának és erősíti a talpizmokat. Ebben a 6 darab kirakóselemet tartalmazó szettben az otthonokba vihető a füvön vagy épp a gyökereken való lépdelés élménye. Az elemek könnyen illeszkednek egymáshoz, a csomagban többféle elem is található, így tetszőlegesen össze lehet illeszteni a legideálisabb pályát.
A játék amellett, hogy stimulálja a talp reflexzónáit, fejleszti a gyerekek izomzatát és egyensúlyérzékét, rengeteg további játéklehetőséget tartogat: például twister-jellegű vagy keresős játékot játszva a gyerekek más készségeit is fejleszti.
A készlet 6 darab pasztellszínű szőnyegdarabot tartalmaz.
Puzzle darabok méretee: 29,79 × 29,79 cm
A "Muffik - Szenzoros ortopédiai szőnyeg - Baba szett, pasztell, 6 db-os" nevű játék gyártója a Muffik, főleg 1 és 8 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Muffik - Szenzoros ortopédiai szőnyeg - Baba szett, pasztell, 6 db-os

Muffik - Szenzoros ortopédiai szőnyeg - Baba szett, pasztell, 6 db-os

15 250 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.