KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

Mulifunkciós pénztárgép szett hanghatásokkal - 24 db-os

Mulifunkciós pénztárgép szett hanghatásokkal - 24 db-os
9 590 Ft
+192 hűségpont ajándékba - Részletek...
nem rendelhető
81669
Készpénzzel vagy kártyával?
Ez a multifunkciós pénztárgép szett lehetőséget teremt a gyerekek számára, hogy megismerkedjenek a mindennapi élet egy fontos tevékenységével: a bevásárlással. A 24 elemet tartalmazó játékszett segítségével a kicsik megtanulhatják a számokat, gyakorolhatják az alapműveleteket, valamint felfedezhetik a készpénzzel és bankkártyával történő fizetés mikéntjét.
A pénztárgép számológéppel, mikrofonnal, valamint szkennerrel felszerelt, fiókja nyitható. A kosárban kényelmesen elférnek a megvásárolni kívánt termékek (pl. sütisdobozok, desszertek, zöldségek). A kis eladóknak nincs más dolguk, mint beszkennelni az áru vonalkódját vagy épp lemérni a súlyát, majd - attól függően, hogy készpénzzel vagy kártyával történik a fizetés - bedugni a kártyát a bankkártya-leolvasóba, vagy kinyitni a kis fiókot. A pénztárgép gombnyomásra hangot ad és különböző dalokat játszik le, valamint a gyerekek a mikrofonba is beszélgetnek, hogy még izgalmasabb legyen a játékélmény.
A pénztárgép lehetőséget teremt a szerepjátékra, amely során fejlődik a gyerekek képzelete, fantáziája és kommunikációs készsége, a játék segítségével pedig a gyerekek szinte észrevétlenül sajátíthatják el a kasszánál történő fizetés fortélyait.
A játék elemmel működik (3 X AA). Az elemek nincsenek benne a csomagban.
A "Mulifunkciós pénztárgép szett hanghatásokkal - 24 db-os" nevű játék gyártója ismeretlen, főleg 3 és 8 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Mulifunkciós pénztárgép szett hanghatásokkal - 24 db-os

Mulifunkciós pénztárgép szett hanghatásokkal - 24 db-os

9 590 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.