Multibloom - Szorzótábla kertészet társasjáték

Multibloom - Szorzótábla kertészet társasjáték
Virágoztasd fel matematika tudásod a szorzótábla terén, és legyél a legjobb számkertész! Még hogy a szorzótábla tanulása gyötrelmes?! A Multibloom Szorzótábla kertészet segítségével játszva megtanulhatod a szorzótáblát és legjobb kereskedőket megszégyenítő módon tudsz majd fejben szorozni-osztani. Mindezt egy páratlanul izgalmas társasjátékban. Miközben a játékosok azt mérlegelik, melyik virágot éri meg leginkább termeszteni, melyik vásárlóval lenne legjobb üzletet kötni, és hogyan védjék meg virágágyásaikat a kártevőktől, erőlködés nélkül, fokozatosan tanulják meg a teljes szorzótáblát.
Rendkívül előnyös otthoni és iskolai tanuláshoz, mivel a szorzási műveleteket vizuálisan megjelenített, valós élethelyzetekben, a szorzatkombinációk gyakorlása és ismétlése révén tanítja meg.
A "Multibloom - Szorzótábla kertészet társasjáték" nevű játék gyártója a Brainy Band, főleg 8 és 12 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
Brainy Band
68341
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Információ

Az alábbi termék bekerült az Ön kosarába.
Multibloom - Szorzótábla kertészet társasjáték
Multibloom - Szorzótábla kertészet társasjáték

Multibloom - Szorzótábla kertészet társasjáték

5 590 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2021. – A játék-webáruház.