My Fairy Garden - Konyhakert

My Fairy Garden - Konyhakert
A My Fairy Garden játékszettel a kislányok egy igazi tündérmesében érezhetik magukat. A tálba csak virágföldet kell tenni, és máris elkezdhetik berendezni, saját kis tündér kertjüket. A magot a tálba elültetve hamar kinő a friss növényke, a tündér pedig otthon érezheti magát csodálatos kertjében. Ebben a különleges konyhakertben Hajnal Tündér segítségével nevelhetnek finom kis növénycsírákat a kislányok, melyeket aztán meg is ehetnek, hiszen telis-tele vannak vitaminokkal és tápanyagokkal. A készlet tartalmaz egy színes használati útmutatót, egy tálat, Hajnal tündért, tündérházikót tetővel, kerítést, kaput, és borsócsíra magocskákat.
A "My Fairy Garden - Konyhakert" nevű játék gyártója az Interplay, főleg 4 és 12 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
Interplay
inkább lányoknak
63414
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Információ

Az alábbi termék bekerült az Ön kosarába.
My Fairy Garden - Konyhakert
My Fairy Garden - Konyhakert

My Fairy Garden - Konyhakert

4 590 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2021. – A játék-webáruház.