My Fairy Garden - Teáscsésze kert

My Fairy Garden - Teáscsésze kert
A My Fairy Garden játékszettel a kislányok egy igazi tündérmesében érezhetik magukat. A tálba csak virágföldet kell tenni, és máris elkezdhetik berendezni, saját kis tündér kertjüket. A fűmagot a tálba elültetve hamar kinő a friss füvecske, a tündér pedig otthon érezheti magát csodálatos kertjében. A kislányok most egy tündéri teapartin vehetnek részt Tea tündér és ki csigája társaságában, miközben egy lépéssel közelebb kerülhetnek a természethez. A szett tartalmaz egy színes használati útmutatót, egy teáscsésze ültetőtálat, egy tündért a kis csigájával és aprócska makk teáskészletével, teáskanalat, alátétet és vörös amaránt magocskákat.
A "My Fairy Garden - Teáscsésze kert" nevű játék gyártója az Interplay, főleg 4 és 12 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
Interplay
inkább lányoknak
63427
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Információ

Az alábbi termék bekerült az Ön kosarába.
My Fairy Garden - Teáscsésze kert
My Fairy Garden - Teáscsésze kert

My Fairy Garden - Teáscsésze kert

3 190 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2021. – A játék-webáruház.