My Fairy Garden - Zöldséges kert

A My Fairy Garden játékszettel a kislányok egy igazi tündérmesében érezhetik magukat. A tálba csak virágföldet kell tenni, és máris elkezdhetik berendezni, saját kis tündér kertjüket. A fűmagot a tálba elültetve hamar kinő a friss füvecske, a tündér pedig otthon érezheti magát csodálatos kertjében. Andreával és Pippel, a kis tündérkékkel a kislányok is átélhetik a kertészkedés örömét. A virágcserép házikóban igazi kis zöldséges kertet nevelgethetnek, ahol a két kis tündér kellemes teapartikat szervezhet. Az útmutató segítségével valódi növényekkel ültethetik be a tündérek házikóját. A szett tartalmaz egy útmutatót, két tündért, két katicabogarat, egy pillangót, egy békát, vizes hordót, szélforgót, bogárhotelt, asztalt, széket és teaszettet a tündérkéknek, valamint zsázsa és borsómagocskákat. Csomagolási méretek: 27 x 14 x 35 cm.
A "My Fairy Garden - Zöldséges kert" nevű játék gyártója az Interplay, főleg 4 és 12 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
Interplay
inkább lányoknak
1-3 nap
63434
7 990 Ft
A "My Fairy Garden - Zöldséges kert" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2021. április 14-én, szerdán kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2021. április 14-én, szerdán átveheti.

Információ

Az alábbi termék bekerült az Ön kosarába.
My Fairy Garden - Zöldséges kert
7 990 Ft
KOSÁRBA!My Fairy Garden - Zöldséges kert

My Fairy Garden - Zöldséges kert

7 990 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2021. – A játék-webáruház.