My Fairy Light Garden - Zenélő világító tündérotthon

A My Fairy Light Garden játékszettel a kislányok egy igazi tündérmesében érezhetik magukat. A cserépbe virágföldet kell tenni, majd elültetni a csomagban található mustármagokat. Mesebeli, varázslatos otthont teremthetnek a két kis tüntér, Heather és Elvie számára, ahol boldogan élhetnek kis kedvenceikkel, a sünivel és a fiatal kis egyszarvúval. Átkelhetnek a virágokkal borított hídon, és lepihenhetnek varázslatos kertjükben. Ha a gyerekek óvatosan befújnak a gombaház ablakán, odabent kigyúlnak a fények és a hárfa kellemes hangja szólal meg, így segít a kislányoknak is álomba szenderülni, ahol majd kézen fogva játszhatnak kedvenc tündéreikkel. A játék működéséhez 2 db AAA elem szükséges.
A "My Fairy Light Garden - Zenélő világító tündérotthon" nevű játék gyártója ismeretlen, főleg 4 és 12 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
inkább lányoknak
1-3 nap
59787
10 750 Ft
A "My Fairy Light Garden - Zenélő világító tündérotthon" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2021. szeptember 21-én, kedden kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2021. szeptember 21-én, kedden átveheti.

Ajánlott termékek

My Fairy Light Garden - Zenélő világító tündérotthon

My Fairy Light Garden - Zenélő világító tündérotthon

10 750 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2021. – A játék-webáruház.