KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

My Fuzzy Friends - Magic Whispers suttogó cica interaktív plüssfigura - Luna

My Fuzzy Friends - Magic Whispers suttogó cica interaktív plüssfigura - Luna
11 490 Ft
+230 hűségpont ajándékba - Részletek...
My Fuzzy Friends
inkább lányoknak
nem rendelhető
81735
Egy cica, ami csak a gazdijának suttog!
A My Fuzzy Friends suttogó plüss cicákkal a kis tulajdonosok titkos csevejt folytathatnak, kérdéseket tehetnek fel nekik, ráadásul a pihe-puha pajtik még vicces rejtvényekkel is szórakoztatják őket. A gyerekeknek nincs más dolguk, mint a homlokukhoz szorítani a cica buksiján található kristályszívet, és meghallgatni, hogy mit suttog neki a cirmos. Ebben a csomagban Luna rejlik.
A cicus szereti, ha a bal fülét simizik - kis gazdája így választhat a 3 különböző mód közül. Az egyik módban a gyerekek meghallgathatják, hogy milyen titkot súg nekik az állatka, a második módban egy eldöntendő kérdést tehetnek fel neki, amelyre igennel vagy nemmel válaszol, a harmadik mód pedig egy feladványt tartogat a kicsiknek.
A plüssfigura magyar és angol nyelven beszél.
A cica a gyerekek legjobb barátjává válhat, emellett felelős állattartásra tanítja a lurkókat. A plüssfigura lehetőséget teremt a szerepjátékra, amely során fejlődik a gyerekek képzelete, fantáziája és kommunikációs készsége, emellett sokat tanulhatnak a felelős állattartásról és gondoskodásról is.
A játék elemmel működik (3 X AAA). Az elemek nincsenek benne a csomagban.
A "My Fuzzy Friends - Magic Whispers suttogó cica interaktív plüssfigura - Luna" nevű játék gyártója a My Fuzzy Friends, főleg 4 és 10 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

My Fuzzy Friends - Magic Whispers suttogó cica interaktív plüssfigura - Luna

My Fuzzy Friends - Magic Whispers suttogó cica interaktív plüssfigura - Luna

11 490 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.