KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

My Garden Baby - Édi-Bébi Gondoskodás baba - Rózsaszín flamingó

My Garden Baby - Édi-Bébi Gondoskodás baba - Rózsaszín flamingó
13 950 Ft
+279 hűségpont ajándékba - Részletek...
My Garden Baby
inkább lányoknak
nem rendelhető
80999
Azt hitted, a kertben csak növények nőnek?
Dehogy, hiszen megérkeztek az édi-bédi My Garden Babyk, akik tele vannak édes meglepetésekkel. A bébi gondoskodás babák ráadásul valósághű reakciókkal teszik még élvezetesebbé a játékot. A pillangó babát megetethetitek a cumijával és ha nedves lesz a pelusa tisztába is tehetitek, vagy segíthetitek a nyuszi babának megmosni a fogát, miközben ő a fejét ide-oda mozgatja. Ha elfáradtak vagy fáznak, a puha plüss szárnyukkal és füleikkel be is takargathatjátok őket.
A babák csomagolásából ráadásul tökéletes kiságy hajtogatható, hogy az altatást és az ébredést is eljátszhassátok. A My Garden Babykkel csupa öröm a játék!
A babák külön kaphatók, elérhetőségük változhat. A színek és díszítések eltérhetnek.
A "My Garden Baby - Édi-Bébi Gondoskodás baba - Rózsaszín flamingó" nevű játék gyártója a My Garden Baby, főleg 3 és 10 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

My Garden Baby - Édi-Bébi Gondoskodás baba - Rózsaszín flamingó

My Garden Baby - Édi-Bébi Gondoskodás baba - Rózsaszín flamingó

13 950 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.