KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!
Webáruházunk 2024. június 21. és június 28. között zárva tart!

My Garden Baby - Édi-Bébi Gondoskodás - Fogmosó nyuszi

My Garden Baby - Édi-Bébi Gondoskodás - Fogmosó nyuszi
14 350 Ft
+287 hűségpont ajándékba - Részletek...
My Garden Baby
inkább lányoknak
nem rendelhető
81578
Ki mondta, hogy a kertben csak növények nőnek? Megérkeztek az édi-bébi My Garden Babyk, akik tele vannak édes meglepetésekkel. Ez a lila, nyuszi sapkás kisbaba alig várja, hogy egy szerető kislány örökbe fogadja. A kicsik segíthetnek a nyuszi babának megmosni a fogát, miközben ő a fejét ide-oda mozgatja, és átöltöztethetik őt, ha eljön a lefekvés ideje. Ha a nyuszibaba fázna, hosszú fülecskéivel egyszerűen betakarózhat. A baba csomagolásából ráadásul tökéletes kiságy hajtogatható, hogy az álomba ringatás is zökkenőmentes legyen.
A játék lehetőséget teremt a gyerekeknek, hogy különböző történeteket játsszanak el, amely során fejlődik képzeletük, fantáziájuk és kommunikációs készségük. A baba segíthet a napi rutin kialakításában is - hiszen a gyerekek is szívesebben mosnak fogat, ha kedvenc babájuk társul szegődik hozzájuk.
Webáruházunkban további My Garden Babyk is kaphatók (külön-külön megvásárolhatók, elérhetőségük változhat), így a gyerekek összegyűjthetik kedvenceiket.
A színek és díszítések eltérhetnek a képen láthatótól.
A baba magassága: 30 cm
A "My Garden Baby - Édi-Bébi Gondoskodás - Fogmosó nyuszi" nevű játék gyártója a My Garden Baby, főleg 2 és 10 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

My Garden Baby - Édi-Bébi Gondoskodás - Fogmosó nyuszi

My Garden Baby - Édi-Bébi Gondoskodás - Fogmosó nyuszi

14 350 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.