My Little Home tűzhely, fehér-piros

My Little Home tűzhely, fehér-piros
6 990 Ft
+140 hűségpont ajándékba - Részletek...
Simba
inkább lányoknak
27869
Sajátítsd el a sütés-főzés tudományát! A My Little Home tűzhely műanyagból készült, és úgy működik, mint egy rendes tűzhely. A főzőlapokon ételt tudsz főzni, a sütőben pedig húsokat, süteményeket készíthetsz. A sütő használat közben világít, a főzőlapok és a sütő is hangokat ad ki magából. A készletben helyet kapott egy serpenyő és egy lapát is.
A játék 3 db AA ceruzaelemmel működik, a csomagolás az elemeket nem tartalmazza.
A "My Little Home tűzhely, fehér-piros" nevű játék gyártója a Simba, főleg 3 és 8 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Simba

My Little Home tűzhely, fehér-piros

My Little Home tűzhely, fehér-piros

6 990 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.