My Monopoly - Az én Monopolym, társasjáték

My Monopoly - Az én Monopolym, társasjáték
A My Monopoly - Az én Monopolym társasjáték egy személyre szabható társasjáték, így kifejezetten egyedi, személyre szabott játékban vehetsz részt!
A klasszikus Monopoly játékot most saját fotóiddal használhatod, hiszen a társasjátékhoz okostelefonokra és tabletekre letölthető alkalmazás tartozik, mely egyaránt Androidos (Google Play) és Iphone (App Store) készülékekhez elérhető. A fényképeidet öntapadós matricákra méretezheted be, melyeket szöveggel ellátva, beméretezett képekként kinyomtathatod a dobozban található matrica lapokra, majd felhelyezheted őket a kártyákra. Az egyedi kártyákkal pedig már indulhat is a játék!
A Monopoly márkájú "My Monopoly - Az én Monopolym, társasjáték" nevű játék gyártója a Hasbro, főleg 8 és 14 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
Monopoly
30176
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!

Információ

Az alábbi termék bekerült az Ön kosarába.
My Monopoly - Az én Monopolym, társasjáték
My Monopoly - Az én Monopolym, társasjáték

My Monopoly - Az én Monopolym, társasjáték

7 790 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2019. – A játék-webáruház.