Nagy elmék - Galilei Földgolyója, ördöglakat

Nagy elmék - Galilei Földgolyója, ördöglakat
1 990 Ft
+40 hűségpont ajándékba - Részletek...
6 éves kor fölött
nem rendelhető
28688
Galileo Galilei egy olasz csillagász és tudós volt, aki feltalálta többek között a hőmérőt, az iránytűt és a távcsövet is. Ő volt az első, aki kijelentette, hogy a Föld kerek, és a gravitációt is vizsgálta. A Galilei Földgolyója ördöglakat jó logikát, térlátást és problémamegoldó képességet igényel, hogy először szét tudd szedni, majd össze tudd rakni.
A "Nagy elmék - Galilei Földgolyója, ördöglakat" nevű játék gyártója ismeretlen, főleg 6 éves kor felettiek számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Nagy elmék - Galilei Földgolyója, ördöglakat

Nagy elmék - Galilei Földgolyója, ördöglakat

1 990 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.