Nagy, pumpálós vízipisztoly

Nagy, pumpálós vízipisztoly
4 590 Ft
+92 hűségpont ajándékba - Részletek...
73450
Nincs is jobb, mint a nagy hőségben vízipisztolycsatázni egy nagyot: egyszerre játék és felfrissülés. Elég csak megtölteni a tartályt, felpumpálni a stukit, ééééés már kezdődhet is a küzdelem, ahol tulajdonképpen az a cél, hogy mindenki csuromvizes legyen.
Minél jobban felpumpáljuk a pisztolyt, annál nagyobb a hatótávolság.
A termék többféle változatban kapható. A feltüntetett ár egy darab termékre vonatkozik, amelyet véletlenszerű változatban szállítunk.
A "Nagy, pumpálós vízipisztoly" nevű játék gyártója ismeretlen, főleg 1 és 4 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Nagy, pumpálós vízipisztoly

Nagy, pumpálós vízipisztoly

4 590 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.