Ne lépj bele! Családi társasáték

Ne lépj bele! Családi társasáték
Ez a családi társasjáték garantálja a jókedvet. A játékban egy kiterített ösvényen kell végig sétálni csukott szemmel, ám nem ez a nehéz feladat benne. A játék lényege ugyanis az, hogy az ösvényen kaki kupacokat kell elhelyezni a játékban lévő gyurmákból, melyekből eleinte kevés van a pályán és nem szabad belelépni. Emellett még több és kevesebb kaki kerülhet a pályára, és még az átrendezés is nehezítheti a játékot. Az nyer, aki kevesebbszer lép bele a kellemetlen gyurma halomba.
A "Ne lépj bele! Családi társasáték" nevű játék gyártója a Hasbro, főleg 4 és 12 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
Hasbro
60210
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Információ

Az alábbi termék bekerült az Ön kosarába.
Ne lépj bele! Családi társasáték
Ne lépj bele! Családi társasáték

Ne lépj bele! Családi társasáték

8 190 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2021. – A játék-webáruház.