Nebulous Stars - Barátságkarkötő készítő készlet - Coralia

Nebulous Stars - Barátságkarkötő készítő készlet - Coralia
7 250 Ft
+145 hűségpont ajándékba - Részletek...
Nebulous Stars
inkább lányoknak
77432
A Nebulous Stars barátságkarkötő készítő készletével a kislányok igazán csillogó kiegészítőket alkothatnak maguknak és persze a legjobb barátnőiknek. A csomagban található 7 különböző színű selyemzsinórból, a stílusos, gyémánt formájú gyöngyökből és különleges medálokból, a matricákból, valamint kis karikákból és kapcsokból egyedi, divatos karkötők készíthetők. A készlettel akár 6 karkötő is elkészíthető, amelyekhez videós segítséget is találnak az interneten a gyerekek. Az elkészült ékszerekkel garantáltan a suli sztárjai lesznek a büszke alkotók. Mindemellett a szettnek köszönhetően a gyerekek megismerhetik Coralia történetét is.
Az alkotótevékenység fejleszti a gyerekek finommotorikáját és kreativitását, bevezeti őket a tervezés aprólékos folyamataiba és segíti őket az önkifejezésben.
A "Nebulous Stars - Barátságkarkötő készítő készlet - Coralia" nevű játék gyártója a Nebulous Stars, főleg 7 és 14 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Nebulous Stars - Barátságkarkötő készítő készlet - Coralia

Nebulous Stars - Barátságkarkötő készítő készlet - Coralia

7 250 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.