Nebulous Stars - Csillogó dekorkészlet

Nebulous Stars - Csillogó dekorkészlet
A lányok egyszerűen és könnyen elkészíthetnek gyönyörű képeket. A csomagban található díszítő elemek felhasználásával csodás alkotások készülhetnek el. A fólia papírt, csillogó port és a kis ékköveket tetszés szerint használhatják és dekorálhatnak vele a gyerekek. Az különleges hangulatú képek bekeretezhetőek és utána díszíthetik a szoba falát is.
A "Nebulous Stars - Csillogó dekorkészlet" nevű játék gyártója a CubicFun, főleg 7 éves kor fölötti lányok számára ajánljuk.
CubicFun
inkább lányoknak
7 éves kor fölött
75614
3 090 Ft
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Nebulous Stars - Csillogó dekorkészlet

Nebulous Stars - Csillogó dekorkészlet

3 090 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.