NERF - Elite 2.0 - Prospect QS 4

4 190 Ft
+84 hűségpont ajándékba - Részletek...
NERF
inkább fiúknak
1-3 nap
76611
A Nerf Elite 2.0 kiadás a népszerű Nerf Elite fegyver utódja. Mindkét Nerf Elite termékcsalád a NERF pisztolyok alapszériáját képviseli, minden játékos számára alkalmas. Az Elite 2.0-ás kiadások nagyon egyszerű pisztolyok, amelyek egy teljesen kezdő számára is alkalmasak, de megbízhatóságuk és modularitásuk miatt a tapasztalt játékosok körében is népszerűek. A kibiztosításhoz hátra kell húzni a kilövő fogantyúját, utána a kioldógomb megnyomásával lehet kilőni 1 lövedéket.
A csomagban 8 eredeti Nerf Elite 2.0 habszivacslövedék található. Védőszemüveg viselése javasolt (nincs a csomagban). A fegyver kézi meghajtású, így nincs szükség elemekre.
A NERF márkájú "NERF - Elite 2.0 - Prospect QS 4" nevű játék gyártója a Hasbro, főleg 8 és 14 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
A "NERF - Elite 2.0 - Prospect QS 4" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2022. november 30-án, szerdán kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2022. november 30-án, szerdán átveheti.

Ajánlott termékek

NERF

NERF - Elite 2.0 - Prospect QS 4

NERF - Elite 2.0 - Prospect QS 4

4 190 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.