NERF - Elite 2.0 Flip kilövő, 8 db-os

14 550 Ft
+291 hűségpont ajándékba - Részletek...
NERF
1-3 nap
73453
Vesd magad a csatába a Nerf Elite 2.0 Flipshots Flip-8 kilövővel! A 8 cső közül 4 előre, 4 pedig hátra irányul – lődd ki a 4 előrefelé irányuló lövedéket, majd fordítsd előre a hátsó csöveket, és máris tüzelhetsz tovább. Pont, amikor az ellenfeled azt hiszi, kiürült a tárad, újabb 4 töltött csővel néz szembe! Az egymással ellentétes irányú csövek egymáshoz vannak rögzítve, így gyorsan és egyszerűen át lehet fordítani őket az irányzék hátrahúzását követően. A kilövő tetején található irányzék egyben az átfordító mechanika is; húzd vissza a csövek átfordításához. Minden csőben 1 lövedék található, így a kilövő 8 lövedéket képes tárolni. A kibiztosításhoz húzd le a kilövő fogantyúját, utána a kioldógomb megnyomásával tudsz kilőni 1 lövedéket. A csomagban 8 eredeti Nerf Elite 2.0 habszivacslövedék található. Védőszemüveg viselése javasolt (nincs a csomagban).A fegyver kézi meghajtású, így nincs szükség elemekre.
A NERF márkájú "NERF - Elite 2.0 Flip kilövő, 8 db-os" nevű játék gyártója a Hasbro, főleg 8 és 14 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A "NERF - Elite 2.0 Flip kilövő, 8 db-os" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2022. december 08-án, csütörtökön kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2022. december 08-án, csütörtökön átveheti.

Ajánlott termékek

NERF

NERF - Elite 2.0 Flip kilövő, 8 db-os

NERF - Elite 2.0 Flip kilövő, 8 db-os

14 550 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.