NERF - Elite Titan CS-50 kilövő

NERF - Elite Titan CS-50 kilövő
A N-Strike Elite fegyverek a legkiválóbbak közé tartoznak, és nagyon sok változatban kaphatók, így mindenki megtalálhatja közte azt, ami az ő stílusához a legjobban illik. A Titan CS-50 azoknak a tetszését fogja elnyerni, akik szeretnek megállás nélkül sokat lőni, hiszen ehhez a fegyverhez egy hatalmas tár csatlakozik, ami akár ötven lövedéket is képes befogadni. A fegyver egy elektromos motorral is rendelkezik, így valódi gépfegyverhez hasonló sorozatot lőhetünk az ellenfélre. A nagy mérete miatt egy masszív vállpántot is kapott, hogy a lehető legkényelmesebben lehessen használni. A Titan CS-50 egy brutális fegyver a legkeményebb harcokhoz. A játékfegyver használata közben védőszemüveg ajánlott!

Tartozékok: 1 db NERF Titan CS-50 elektromos szivacslövő
50 db Elite szivacslövedék

A játék elemmel működik (4 db 1,5V). Az elemek nincsenek benne a csomagban.
A NERF márkájú "NERF - Elite Titan CS-50 kilövő" nevű játék gyártója a Hasbro, főleg 8 és 14 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
NERF
inkább fiúknak
63799
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Információ

Az alábbi termék bekerült az Ön kosarába.
NERF - Elite Titan CS-50 kilövő
NERF - Elite Titan CS-50 kilövő

NERF - Elite Titan CS-50 kilövő

38 590 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2020. – A játék-webáruház.