Webáruházunk 2021. július 22. és augusztus 5. között zárva tart!

NERF - Fortnite BASR-L kilövő

NERF - Fortnite BASR-L kilövő
A NERF és a Fortnite közös terméke a megszólalásig hasonlít a videó játékban használható rakétalövőre. A játékhoz 6 darabos tár és 12 Nerf Elite lövedék tartozik. Nem vagytok biztosak a célzásotokban? Használjátok az eltávolítható távcsövet és mérjétek be pontosan az ellenfelet! Töltsétek tele a tárat és már indulhat is a csata!
A szivacs töltények hivatalos NERF darts habból készülnek, és teljesítményük és minőségük szempontjából tesztelték és engedélyezték őket. A csatához szem takarására alkalmas eszköz használata ajánlott.
A NERF márkájú "NERF - Fortnite BASR-L kilövő" nevű játék gyártója a Hasbro, főleg 8 és 16 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
NERF
inkább fiúknak
68333
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

NERF - Fortnite BASR-L kilövő

NERF - Fortnite BASR-L kilövő

18 590 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2021. – A játék-webáruház.