NERF - Super Soaker - Twister vízifegyver

NERF - Super Soaker - Twister vízifegyver
10 590 Ft
+212 hűségpont ajándékba - Részletek...
NERF
inkább fiúknak
73461
Áradjon a móka a Nerf Super Soaker vízes kilövőkkel! Használata egyszerű: csak töltsd fel őket, hogy mindenki kivehesse részét a fröccsenő mókából. A Nerf Super Soaker Twister vizes kilövőből 2 összefonódó vízsugarat lőhetsz ki egyszerre. A kilövő két forgó víztárral rendelkezik. Engedj utat az oda-vissza forgó tárakból kitörő víznek, hogy kettős spirálban kilövellő vízsugarával lemossa a pályáról az ellenfeleidet. Nyisd fel a kupakot, töltsd fel a tartályt, majd pumpálj a fogantyúval, amíg készen nem állsz kilőni a vízsugarat a forgó tárakból.
A NERF márkájú "NERF - Super Soaker - Twister vízifegyver" nevű játék gyártója a Hasbro, főleg 6 és 14 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

NERF

NERF - Super Soaker - Twister vízifegyver

NERF - Super Soaker - Twister vízifegyver

10 590 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.