New Bright - Fountain, nagy fekete távirányítós motorcsónak

New Bright - Fountain, nagy fekete távirányítós motorcsónak
23 290 Ft
+466 hűségpont ajándékba - Részletek...
New Bright
inkább fiúknak
25214
Kifejezetten nagy méretű, fekete színű, vörös csíkos mintás New Bright Fountain távirányítós motorcsónak. A csónak minden irányba tud haladni, és könnyű műanyag testének köszönhetően sose fog elsüllyedni. A New Bright Fountain nagy fekete távirányítós motorcsónak inkább haladók számára ajánlott, nagy mérete és viszonylag nagy sebessége miatt. A távirányító 40 MHz-es frekvencián kommunikál a hajóval. A motorcsónak 9,6 V-os Ni-MH akkumulátorral, a távirányító 2 db AA ceruzaelemmel műköidk, a csomagolás az elemeket nem tartalmazza, viszont az akkumulátor hálózati töltője helyet kapott a csomagban.
Méretek: 54 x 13 x 13 cm.
A "New Bright - Fountain, nagy fekete távirányítós motorcsónak" nevű játék gyártója a New Bright, főleg 8 és 14 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

New Bright - Fountain, nagy fekete távirányítós motorcsónak

New Bright - Fountain, nagy fekete távirányítós motorcsónak

23 290 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.