Next Generation - Csocsóasztal, 122 cm

Next Generation - Csocsóasztal, 122 cm
Ez a csocsóasztal fantasztikus mulatságot biztosít családtagoknak és barátoknak! A 122 cm-es asztal több előnnyel is rendelkezik. Pillanatok alatt összeszerelhető, az összerakáshoz pedig nincs szükség csavarokra és szerszámokra. A lábak és a sarkak könnyedén illeszkednek az elemekhez és biztonságosan tartják össze a játékot. Az asztal vastag 50 mm átmérőjű acél lábakkal rendelkezik amik biztosítják a stabilitást és veszélytelen szórakozást. A játékbábuk üreges acélrúdra vannak felfűzve, melynek végén könnyen fogható kényelmes fogantyú került kialakításra a játékosok számára. Ez a csocsóasztal biztonságossága, könnyed összeszerelése és stabilitása által felhőtlen szórakozást biztosít felnőttek és gyerekek számára egyaránt. Alkossatok csapatot és rúgjatok minél több gólt!

Tartalom: 122x68x73cm csocsóasztal, kellékek
A "Next Generation - Csocsóasztal, 122 cm" nevű játék gyártója a Merchant, főleg 12 éves kor felettiek számára ajánljuk.
Merchant
12 éves kor fölött
66200
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Információ

Az alábbi termék bekerült az Ön kosarába.
Next Generation - Csocsóasztal, 122 cm
Next Generation - Csocsóasztal, 122 cm

Next Generation - Csocsóasztal, 122 cm

31 990 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2021. – A játék-webáruház.