Nice Group - Kristályképkészítő kis készlet

Nice Group - Kristályképkészítő kis készlet
2 690 Ft
+54 hűségpont ajándékba - Részletek...
Nice Group
inkább lányoknak
nem rendelhető
73786
A kristálykép készítő készlet segítségével egyedi DIY alkotások készülhetnek el, ami később akár a szoba legszebb dísze is lehet. A csillogóan fényes és színes kövekkel többféle kép készíthető el. (lámás, unikornisos) Minden csomag tartalmaz egy 17 x 17 cm-es képet színvezetővel, csillogó strasszokat és egy tollat, amivel fel tudjátok ragasztani őket.
A kis készlet többféle lehet. Az ár egy darab termékre vonatkozik, amelyet véletlenszerű változatban szállítunk.
A "Nice Group - Kristályképkészítő kis készlet" nevű játék gyártója a Nice Group, főleg 6 és 10 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Nice Group - Kristályképkészítő kis készlet

Nice Group - Kristályképkészítő kis készlet

2 690 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.