Nice Group - Kristályképkészítő nagy készlet

Nice Group - Kristályképkészítő nagy készlet
A kristálykép készítő készlet segítségével egyedi DIY alkotások készülhetnek el, ami később akár a szoba legszebb dísze is lehet. A csillogóan fényes és színes kövekkel egy gyönyörű unikornisos vagy lajháros, flamingós kép készíthető el. Minden csomag tartalmaz egy 23 x 32 cm-es képet színvezetővel, csillogó strasszokat és egy tollat, amivel fel tudjátok ragasztani őket.
A termék kétféle változatban érhető el. A feltüntetett ár egy darab termékre vonatkozik, amelyet véletlenszerű változatban szállítunk.
A "Nice Group - Kristályképkészítő nagy készlet" nevű játék gyártója a Nice Group, főleg 6 és 12 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
Nice Group
inkább lányoknak
73787
4 750 Ft
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Nice Group - Kristályképkészítő nagy készlet

Nice Group - Kristályképkészítő nagy készlet

4 750 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.