KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

Nici - Candymon kaméleon plüss kulcstartó - 8 cm

Nici - Candymon kaméleon plüss kulcstartó - 8 cm
2 790 Ft
+56 hűségpont ajándékba - Részletek...
Nici
3 éves kor fölött
nem rendelhető
81292
- Hová tűnt a lakáskulcs?
- Csak keresd az kaméleont!
A NICI Spring-Summer kollekciója olyan imádnivaló állatkákat tartalmaz, amelyeknek köszönhetően garantáltan nem tűnik majd el sem a kocsi-, sem a lakáskulcs. A kiváló minőségű plüssanyagból készült Candymon kaméleon kulcstartó háta színes, hasa sárga. Szájánál egy fém karika található, így a boldog tulajdonosok könnyedén rögzíthetik az iskolatáskához, pénztárcához.
A tömőanyag típusa: poliészter
A figura anyaga: plüss
A plüssfigura hossza: 8 cm
A NICI több mint 30 éve teszi boldoggá kicsik és nagyok mindennapjait imádni- és ölelnivaló, kiváló minőségű és jellegzetes ismertetőjegyekkel rendelkező termékeivel. A NICI játékok szigorú minőségellenőrzési folyamaton mennek keresztül, hogy a legkisebbek is biztonságosan használhassák a pihe-puha, stílusos termékeket.
A Nici márkájú "Nici - Candymon kaméleon plüss kulcstartó - 8 cm" nevű játékot főleg 3 éves kor felettiek számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Nici

Nici - Candymon kaméleon plüss kulcstartó - 8 cm

Nici - Candymon kaméleon plüss kulcstartó - 8 cm

2 790 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.