KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

Nici - Csillagvirág álló póni plüssfigura - 16 cm

Nici - Csillagvirág álló póni plüssfigura - 16 cm
5 390 Ft
+108 hűségpont ajándékba - Részletek...
Nici
inkább lányoknak
nem rendelhető
81310
Csillagfényes éjt idéző plüss pónirajongóknak!
A NICI Pony Stars kollekciója olyan imádnivaló plüssöket tartalmaz, amelyeket bármikor a karjukba zárhatnak a gyerekek. A kiváló minőségű plüssanyagból készült Csillagvirág álló póni különleges, kék, fekete és lila színű, kültakarója a csillagfényes éjszakákat idézi, sörénye színátmenetes. A gyönyörűen kidolgozott, pihe-puha, imádnivaló póni ölelésre csábítja úgy a kicsi, mint a nagy lovacska-rajongókat, ráadásul a lurkók tökéletes alvótársává is válhat.
A figura lehetőséget teremt különböző történetek eljátszására, amely során fejlődik a gyerekek képzelete, fantáziája és kommunikációs készsége. A plüssállat tisztítása kézi mosással ajánlott.
A figura a Nici Green termékcsalád tagja: elkészítéséhez újrahasznosított plüss- és tömőanyagot használtak, ezáltal a termék jó választás a környezettudatos, globálisan gondolkodó családok számára.
Anyaga: plüss
Tömőanyag típusa: poliészter
A figura magassága: 16 cm
A NICI több mint 30 éve teszi boldoggá kicsik és nagyok mindennapjait imádni- és ölelnivaló, kiváló minőségű és jellegzetes ismertetőjegyekkel rendelkező termékeivel. A NICI játékok szigorú minőségellenőrzési folyamaton mennek keresztül, hogy a legkisebbek is biztonságosan használhassák a pihe-puha, stílusos termékeket.
A Nici márkájú "Nici - Csillagvirág álló póni plüssfigura - 16 cm" nevű játékot főleg 3 és 14 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Nici

Nici - Csillagvirág álló póni plüssfigura - 16 cm

Nici - Csillagvirág álló póni plüssfigura - 16 cm

5 390 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.