KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

Nici - Macy McFly repülő mókus plüssfigura - 20 cm

Nici - Macy McFly repülő mókus plüssfigura - 20 cm
6 250 Ft
+125 hűségpont ajándékba - Részletek...
Nici
inkább lányoknak
nem rendelhető
81302
Repül a, repül a... mókus!
A NICI Wild Friends kollekciója olyan imádnivaló vadon élő állatkákat tartalmaz, amelyeket bármikor a karjukba zárhatnak a gyerekek. A 20 cm magas, kiváló minőségű plüssanyagból készült Macy McFly repülő mókus plüss sok színben pompázik: bundáján rózsaszín, kék, lila és fehér szín is látható. A gyönyörűen kidolgozott, pihe-puha, imádnivaló állatka ölelésre csábítja úgy a kicsi, mint a nagy repülőmókus-rajongókat, ráadásul a lurkók tökéletes alvótársává is válhat.
A figura lehetőséget teremt különböző történetek eljátszására, amely során fejlődik a gyerekek képzelete, fantáziája és kommunikációs készsége. A plüssállat tisztítása mosógépben 30 fokon ajánlott.
A figura a Nici Green termékcsalád tagja: elkészítéséhez újrahasznosított plüss- és tömőanyagot használtak, ezáltal a termék jó választás a környezettudatos, globálisan gondolkodó családok számára.
Anyaga: plüss
A figura magassága: 20 cm
A NICI több mint 30 éve teszi boldoggá kicsik és nagyok mindennapjait imádni- és ölelnivaló, kiváló minőségű és jellegzetes ismertetőjegyekkel rendelkező termékeivel. A NICI játékok szigorú minőségellenőrzési folyamaton mennek keresztül, hogy a legkisebbek is biztonságosan használhassák a pihe-puha, stílusos termékeket.
A Nici márkájú "Nici - Macy McFly repülő mókus plüssfigura - 20 cm" nevű játékot főleg 3 és 14 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Nici

Nici - Macy McFly repülő mókus plüssfigura - 20 cm

Nici - Macy McFly repülő mókus plüssfigura - 20 cm

6 250 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.