Nici - Soulmates pöttyös hajpánt, 2 db-os

Nici - Soulmates pöttyös hajpánt, 2 db-os
1 490 Ft
+30 hűségpont ajándékba - Részletek...
Nici
inkább lányoknak
nem rendelhető
75433
A NICI Soulmates-ben minden megtalálható, amire egy igazi lórajongóknak szüksége lehet. És mivel a lóboldogság kettesben sokkal szórakoztatóbb, ezzel a dupla ajándék csomaggal a legjobb barátnak is örömöt okozhatnak a lányok.
A két szövött hajpánt/hajgumi a lovak szerelmeseinek készült. A szalagok a haj köré kerülnek, majd a fej hátsó részén lévő vékony gumiszalag eltűnik a haj alatt.
Mérete: 49 cm
A Nici márkájú "Nici - Soulmates pöttyös hajpánt, 2 db-os" nevű játékot főleg 6 és 14 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Nici

Nici - Soulmates pöttyös hajpánt, 2 db-os

Nici - Soulmates pöttyös hajpánt, 2 db-os

1 490 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.