Nici - Soulmates pöttyös hajpánt, 2 db-os

Nici - Soulmates pöttyös hajpánt, 2 db-os
A NICI Soulmates-ben minden megtalálható, amire egy igazi lórajongóknak szüksége lehet. És mivel a lóboldogság kettesben sokkal szórakoztatóbb, ezzel a dupla ajándék csomaggal a legjobb barátnak is örömöt okozhatnak a lányok.
A két szövött hajpánt/hajgumi a lovak szerelmeseinek készült. A szalagok a haj köré kerülnek, majd a fej hátsó részén lévő vékony gumiszalag eltűnik a haj alatt.
Mérete: 49 cm
A Nici márkájú "Nici - Soulmates pöttyös hajpánt, 2 db-os" nevű játékot főleg 6 és 14 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
Nici
inkább lányoknak
75433
1 490 Ft
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Nici

Nici - Soulmates pöttyös hajpánt, 2 db-os

Nici - Soulmates pöttyös hajpánt, 2 db-os

1 490 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.