KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

Nici - Yammy balerina egér plüssfigura - 15 cm

Nici - Yammy balerina egér plüssfigura - 15 cm
2 890 Ft
+58 hűségpont ajándékba - Részletek...
Nici
inkább lányoknak
nem rendelhető
81276
Táncoslábú cincogó plüss a NICI-től!
A NICI Glubschis Ballerina kollekciója olyan imádnivaló táncos állatkákat tartalmaz, amelyeket bármikor a karjukba zárhatnak a gyerekek. A kiváló minőségű plüssanyagból készült Yammi balerina egér figura rózsaszín tüllszoknyát visel, fülei és talpacskái fényes anyagból készültek, szemecskéje pedig szintén rózsaszínen csillog. A gyönyörűen kidolgozott, pihe-puha, imádnivaló cincogi ölelésre csábítja úgy a kicsi, mint a nagy egérke- na meg balettrajongókat, ráadásul a lurkók tökéletes alvótársává is válhat.
A figura lehetőséget teremt különböző történetek eljátszására, amely során fejlődik a gyerekek képzelete, fantáziája és kommunikációs készsége. A plüssállat tisztítása kézi mosással ajánlott.
Anyaga: plüss
Tömőanyag: poliészter
A figura magassága: 15 cm
A NICI több mint 30 éve teszi boldoggá kicsik és nagyok mindennapjait imádni- és ölelnivaló, kiváló minőségű és jellegzetes ismertetőjegyekkel rendelkező termékeivel. A NICI játékok szigorú minőségellenőrzési folyamaton mennek keresztül, hogy a legkisebbek is biztonságosan használhassák a pihe-puha, stílusos termékeket.
A Nici márkájú "Nici - Yammy balerina egér plüssfigura - 15 cm" nevű játékot főleg 3 és 14 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Nici

Nici - Yammy balerina egér plüssfigura - 15 cm

Nici - Yammy balerina egér plüssfigura - 15 cm

2 890 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.