Nyomdakészlet hengerben - háziállatok, 5 db

Nyomdakészlet hengerben - háziállatok, 5 db
3 490 Ft
+70 hűségpont ajándékba - Részletek...
Aladine
27266
Praktikus műanyag hengerben tárolható nyomdakészlet, háziállatos mintákkal, 5 darabos kiszerelésben. A nyomdák fogantyúval rendelkeznek, gumiból készültek, és bármelyik rajzodat feldobhatod a cicás, aranyhalas és egyéb háziállatokat ábrázoló pecsétekkel, amiket utána ki is tudsz színezni. A készlet egy tintapárnát is tartalmaz.
A "Nyomdakészlet hengerben - háziállatok, 5 db" nevű játék gyártója az Aladine, főleg 2 és 4 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Nyomdakészlet hengerben - háziállatok, 5 db

Nyomdakészlet hengerben - háziállatok, 5 db

3 490 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.