Okos gyurma, UV-aktív - narancssárga

Szórakozz és tedd próbára kreativitásod ezzel a különleges anyagú Okos gyurmával! Az Okos gyurma egy új típusú modellező anyag, melynek alapanyaga eltér a hagyományos gumitól. Fő összetevője a szilikon, ezáltal több különböző anyag fizikai tulajdonságait is ötvözi. Az UV-aktív gyurmával igazi átváltozásban lehet részünk, ugyanis az UV-fény hatására misztikusan változtatja a színét, akár egy kaméleon! A gyurmára UV fénnyel rajzolhatunk és világíthatunk, aminek hatására a massza elszíneződik. Az Okos gyurma a szórakozás mellett fejleszti a kézügyességet, a kreativitást, valamint stresszoldó hatással is bír. A gyurma praktikus fém tengelyében tárolva nem koszolódik és nem szárad ki, ezáltal sokáig élvezhető a massza nyújtotta mókázás élménye. Élénk narancssárga színe vidámságot sugároz. A gyurmával való játék a gyermekek számára biztonságos, hiszen a massza méreganyag-mentes. Nem hagy foltot az asztalon, viszont a textil felületeknek árthat, ezért soha ne hagyjuk őrizetlenül a kanapén vagy a fotelben!
A massza szinte mindenre képes, amit csak el tudsz képzelni:
- Nyúlik, mint a rágógumi.
- Pattan, mint a labda.
- Szakad, mint a papír.
- UV-fény hatására megváltoztatja a színét.
Súlya: 80 gramm.
Az "Okos gyurma, UV-aktív - narancssárga" nevű játék gyártója a Vega Toys, főleg 5 és 12 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
Vega Toys
1-3 nap
73686
1 190 Ft
Az "Okos gyurma, UV-aktív - narancssárga" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2022. július 05-én, kedden kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2022. július 05-én, kedden átveheti.

Ajánlott termékek

Okos gyurma, UV-aktív - narancssárga

Okos gyurma, UV-aktív - narancssárga

1 190 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.