Old London Bridge

17 750 Ft
+355 hűségpont ajándékba - Részletek...
Piatnik
10 éves kor fölött
1-3 nap
77189
A nagy londoni tűzvészben megsemmisült a Temzén átívelő fahíd. Az Old London Bridge társasjátékban ennek újjáépítését felügyelhetitek, építészek szerepébe bújva.
A 12 fordulóból álló játék kezdetén a játékosok 5 pénzzel indulnak. Minden forduló azonosan zajlik: Egy hídlapka felfordítása után a középső, véletlenszerűen lerakott tárcsán fordítani kell egyet. Ez megmutatja, hogy mennyi pénzt kaphatnak a játékosok egy-egy hídelemért. A játékosok licitálnak, hogy eldöntsék, ki kezdi az adott kört. Ezt követően a náluk lévő kártyák letételével megvásárolhatják az egyes hídelemeket, amelyeket a rajtuk lévő számok szerint csökkenő sorrendben kell elhelyezniük saját hídrészükön. A hídelemeken különböző pajzs szimbólumok is találhatók, amelyek egy-egy akciót jelölnek (pl. pénz vagy különleges képességek gyűjtése, hídelemek számozásának újraindítása). A vásárlások, akciók, építkezések elvégzése után kezdődhet a következő forduló.
A játék során az építészek célja, hogy megfelelő sorrendben építsék fel saját hídszakaszukon a kápolnákat, hídkapukat, fogadókat, boltokat, céhházakat és parkokat, és övék legyen a híd legszebb szakasza. Az nyer, aki a játék végére a legtöbb pénzt gyűjtötte, és a leggazdagabb építővé vált.
Az "Old London Bridge" nevű játék gyártója a Piatnik, főleg 10 éves kor felettiek számára ajánljuk.
Az "Old London Bridge" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2022. november 30-án, szerdán kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2022. november 30-án, szerdán átveheti.

Ajánlott termékek

Piatnik

Old London Bridge

Old London Bridge

17 750 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.