Avenir - Origami repülőkészítő szett

Avenir - Origami repülőkészítő szett
Ezzel a repülőgépkészítő szettel a gyerekek akár egy saját repülőteret is létrehozhatnak. A készletben 40 db gyönyörű origami papír található, amiből 8 darab különféle repülőgép hajtogatható meg. A készletben található egy szépen illusztrált, egyszerűen követhető utasításokat tartalmazó füzet is, amelyben az origami szerelmesei megismerkedhetnek a különböző hajtási mechanikák bemutatásával. Ezen felül egy óriásposzter is lapul a csomagban, amely egy leszállópálya játéktérként funkcionál.
Sőt, a gyerekek még egy 3 dimenziós irányítótornyot is összerakhatnak, hogy teljes legyen a játék.
Az "Avenir - Origami repülőkészítő szett" nevű játék gyártója az Avenir, főleg 6 és 14 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
Avenir
inkább fiúknak
73729
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Avenir - Origami repülőkészítő szett

Avenir - Origami repülőkészítő szett

3 760 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.