Ortho Puzzle - Ortopédiai masszázs szőnyeg - Korall

Az Ortho Puzzle - ortopédiai korall mintás masszázs szőnyeg elsősorban a talp reflex zónáinak akupresszúrájára, lúdtalp megelőzésére, kezelésére, a láb-és talp izomzat, inak megerősítésére javasolt. A puha és kemény felületek váltakozása stimulálja a talpboltozatot és hozzájárul az egészséges, helyes lábtartás kialakulásához és megszilárdításához. A különböző mintájú felületek masszírozzák a talpat, serkentik a vérkeringést és erősítik az immunrendszert. Pozitívan hat a kicsik korai fejlődésére is, elősegíti a tapintást, látás érzékelést, szín felismerést és a kreativitást.
Az Ortho Puzzle gyógyászati segédeszköz, a gyerekek fizikai és pszichológiai fejlődéséhez is hozzájárul, a szőnyegek felülete a természetes talajegyenlőtlenségeket mintázza, ezzel stimulálva az érzékszerveket.
A Korall ortopédiai modul a lúdtalp, ízületi porckopások, láb-és sarok problémák (valgus) és lábujj deformalitások kezeléséhez, megelőzéshez ajánlott.
A puzzle elem szappanos vízzel mosható és hipoallergén anyagból készült. Anyaga: 100% PVC.
Az Ortopédiai masszázs szőnyeg további 3 mintában kapható weboldalunkon: Tengeri élőlények, Tengeri állatok és Hullámok.
Az "Ortho Puzzle - Ortopédiai masszázs szőnyeg - Korall" nevű játék gyártója ismeretlen, főleg 1 és 8 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
1-3 nap
70493
2 790 Ft
Az "Ortho Puzzle - Ortopédiai masszázs szőnyeg - Korall" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2021. október 21-én, csütörtökön kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2021. október 21-én, csütörtökön átveheti.

Ajánlott termékek

Ortho Puzzle - Ortopédiai masszázs szőnyeg - Korall

Ortho Puzzle - Ortopédiai masszázs szőnyeg - Korall

2 790 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2021. – A játék-webáruház.