Ortho Puzzle - Ortopédiai masszázs szőnyeg - Tengeri állatok

Ortho Puzzle - Ortopédiai masszázs szőnyeg - Tengeri állatok
Az Ortho Puzzle - ortopédiai tengeri állat mintás masszázs szőnyeg elsősorban a talp reflex zónáinak akupresszúrájára, lúdtalp megelőzésére, kezelésére, a láb-és talp izomzat, inak megerősítésére javasolt. A puha és kemény felületek váltakozása stimulálja a talpboltozatot és hozzájárul az egészséges, helyes lábtartás kialakulásához és megszilárdításához. A különböző mintájú felületek masszírozzák a talpat, serkentik a vérkeringést és erősítik az immunrendszert. Pozitívan hat a kicsik korai fejlődésére is, elősegíti a tapintást, látás érzékelést, szín felismerést és a kreativitást.
Az Ortho Puzzle gyógyászati segédeszköz, a gyerekek fizikai és pszichológiai fejlődéséhez is hozzájárul, a szőnyegek felülete a természetes talajegyenlőtlenségeket mintázza, ezzel stimulálva az érzékszerveket.
A Tengeri állatok ortopédiai modul a lúdtalp, ízületi porckopások, láb-és sarok problémák (valgus) és lábujj deformalitások kezeléséhez, megelőzéshez ajánlott.
A puzzle elem szappanos vízzel mosható és hipoallergén anyagból készült. Anyaga: 100% PVC.
Az Ortopédiai masszázs szőnyeg további 3 mintában kapható weboldalunkon: Tengeri élőlények, Hullámok és Korall.
Az "Ortho Puzzle - Ortopédiai masszázs szőnyeg - Tengeri állatok" nevű játék gyártója ismeretlen, főleg 1 és 8 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
70492
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Ortho Puzzle - Ortopédiai masszázs szőnyeg - Tengeri állatok

Ortho Puzzle - Ortopédiai masszázs szőnyeg - Tengeri állatok

2 790 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2021. – A játék-webáruház.