Örvény művész festőkészlet

Örvény művész festőkészlet
Ezzel a szettel a gyerekek igazán különleges képeket alkothatnak. A készlethez egy az agyagozáshoz használatos hasonló eszközt találhatunk, ám erre egy papírt kell helyezni, majd az örvénylő gombot nyomva forogni kezd. Az eszköz tetején egy védő burok található, felül viszont lehetőség van arra, hogy festéket öntsünk bele. A forgó mozgásnak köszönhetően változatos mintákat kaphatunk, melyeket különböző módokon még vegyíthetünk is. A szettben összesen 4 festék található, melyek sok kép elkészítésére elegendőek lesznek.
Az "Örvény művész festőkészlet" nevű játék gyártója a Playgo, főleg 5 és 12 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
Playgo
60457
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Információ

Az alábbi termék bekerült az Ön kosarába.
Örvény művész festőkészlet
Örvény művész festőkészlet

Örvény művész festőkészlet

3 790 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2020. – A játék-webáruház.