Összerakható készségfejlesztő nagy kocka

Összerakható készségfejlesztő nagy kocka
10 390 Ft
+208 hűségpont ajándékba - Részletek...
Playgo
25005
Az Összerakható készségfejlesztő nagy kocka bébijáték egy igazi készségfejlesztő központ! Minden oldala külön-külön meglepetést tartogat a kicsi számára, melyekkel fejlesztheti szem-kéz koordinációját, logikai képességeit. A kockában zörgő golyók, forgatható kormány, hangot adó nyomógomb, húzogatható-tologatható részek, tekergetők, tükör, formaválogató, és még építőkockák is helyet kaptak, a különleges telefon mellett, mely hangot és fényt is bocsájt ki magából, ezzel is lekötve a kicsi figyelmét. A készségfejlesztő kocka akár szét is szedhető, oldalait vízszintesen kiterítve is lehet vele játszani!
A játék 2 db AA ceruzaelemmel működik, a csomagolás az elemeket tartalmazza. Csomagolási méretek: 33 x 31 x 28 cm.
Az "Összerakható készségfejlesztő nagy kocka" nevű játék gyártója a Playgo, főleg 1 és 3 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Playgo

Összerakható készségfejlesztő nagy kocka

Összerakható készségfejlesztő nagy kocka

10 390 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.