Oxy Blue Line hátizsák, szürke-kék

Oxy Blue Line hátizsák, szürke-kék
Oxy Blue Line ergonomikusan kialakított hátizsák. A táska vállpántjai párnázottak és állíthatók. Az iskolatáskát a kényelem érdekében mellkashevederrel látták el. A táska két nagyobb zsebbel, egy oldalsó, kulacstartó zsebbel és egy oldalsó, cipzáras zsebbel rendelkezik. Az egyik nagyobb zseb belsejében egy laptop tartó és egy kulcstartó karabiner is található. A táskán fényvisszaverő elemek kaptak helyet a gyerekek biztonsága érdekében. A táska űrtartalma: 22 l, teherbírása: 8 kg, méretei: 46 x 32 x 15 cm.
Az "Oxy Blue Line hátizsák, szürke-kék" nevű játék gyártója a Karton PP, főleg 6 és 14 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
Karton PP
inkább fiúknak
59125
12 990 Ft
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Oxy Blue Line hátizsák, szürke-kék

Oxy Blue Line hátizsák, szürke-kék

12 990 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.