Oxy pöttyös hátizsák, rózsaszín-fekete

Oxy pöttyös hátizsák, rózsaszín-fekete
Oxy pöttyös hátizsák. A táska 2 nagyobb és egy kisebb zsebbel rendelkezik. Az egyik nagy zsebben egy belső elválasztó és egy laptopzseb is található. A táska háta anatómiailag kialakított, a vállpántok és a mellkaspánt hossza állítható. A táskán fényvisszaverő elemek találhatók. A táska két oldalán található egy hálós és egy cipzáras zseb is. A táska űrtartalma: 28 l, terhelhetősége: 8 kg, méretei: 44 x 33 x 20 cm.
Az "Oxy pöttyös hátizsák, rózsaszín-fekete" nevű játék gyártója a Karton PP, főleg 6 és 14 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
Karton PP
inkább lányoknak
59152
12 590 Ft
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Oxy pöttyös hátizsák, rózsaszín-fekete

Oxy pöttyös hátizsák, rózsaszín-fekete

12 590 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.