PAINT-sation - Forgatható festőpaletta

5 790 Ft
+116 hűségpont ajándékba - Részletek...
PAINT-sation
1-3 nap
76685
A szivacsfesték kisebb gyermekek számára is ideális, hiszen nem csöpög és a festéshez nincs szükség vízre, ráadásul a forgatható festékpalettával a gyerekek egyszerűen választhatnak a színekből.Ezzel a festékkel nem kell félni attól, hogy minden maszatos lesz. A paletta 4 színt tartalmaz.
A paletta fedele könnyedén eltávolítható, így a gyermekek szülői segítség nélkül is ki tudják nyitni, hogy nekiálljanak alkotni. Ha a festőpárna leválik, egyszerűen visszapattintható helyére. A festékpárnák mindkét irányba 180 fokkal elfordíthatók, és automatikusan bepattannak helyükre, így nem kell attól félni, hogy elforog használat közben.
Használat előtt, valamint a színek váltása között érdemes az ecsetet vízben leöblíteni és megszárítani. Nem szabad vizet adni a festékekhez, mert állaguk folyós lesz. Használaton kívül fedelét szükséges visszahelyezni a palettákra, a kiszáradás elkerülése érdekében.
A festés során szárnyra kap a képzelet, a kísérletezőkedv, fejlődik a szépérzék, a finommotorikus készség, a szem-kéz koordináció és a koncentráció.
A "PAINT-sation - Forgatható festőpaletta" nevű játék gyártója a PAINT-sation, főleg 3 és 10 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A "PAINT-sation - Forgatható festőpaletta" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2022. december 06-án, kedden kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2022. december 06-án, kedden átveheti.

Ajánlott termékek

PAINT-sation - Forgatható festőpaletta

PAINT-sation - Forgatható festőpaletta

5 790 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.