Pandemic Legacy 0. évad társasjáték

Pandemic Legacy 0. évad társasjáték
28 490 Ft
+570 hűségpont ajándékba - Részletek...
Gém Klub
14 éves kor fölött
74907
A világ a pusztulás közepén, az óra pedig ketyeg...
1962. A hidegháború tombol. Ahol lehetett, szembeszálltunk a szovjetekkel. Most új fegyveren dolgoznak, egy ismeretlen eredetű fertőzésen, amely elbillentheti a hatalmi mérleg nyelvét, és sosem látott pusztítást okozhat. Erre képeztek ki titeket. Ezért kerültetek a CIA kötelékébe. Utazzátok be a világot alaposan megtervezett személyazonosságokat magatokra öltve, kutassátok fel az ellenséges erőket, és derítsetek fényt minden titkukra. Ez lesz karrieretek legfontosabb küldetése. A világ sorsa múlik rajtatok, és már nincs sok időtök.
A Pandemic Legacy 0. évada egy lebilincselő történet, amelyben egy 12 hónapos kampányt játszhattok végig kooperatív módon. Sikereitek és kudarcaitok hatással lesznek majd a későbbi küldetéseitekre.
Átlagos játékidő: 45-60 perc
A "Pandemic Legacy 0. évad társasjáték" nevű játék gyártója a Gém Klub, főleg 14 éves kor felettiek számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Pandemic Legacy 0. évad társasjáték

Pandemic Legacy 0. évad társasjáték

28 490 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.