Peonza - King Cobra

Peonza - King Cobra
A Mexikóból származó pörgettyűs játék pillanatokon belül meghódította a világot, és a népszerűsége évek óta töretlen a gyerekek és a fiatalok körében. Lényege: be kell pörgetni a pörgettyűt a madzaggal, ezt követően pedig már be is lehet mutatni a különböző nehézségi szintű trükköket. A pörgettyű hegye fém, formatervezett borítása műanyag.
A Trompos Space márka már hosszú évek óta képviselteti magát a pörgettyűs játékok piacán. A teljes mértékben Spanyolországban tervezett és létrehozott játékok kiváló minőséggel és vonzó dizájnnal rendelkeznek, így új szintre emelve a játék élményét. Ezek a karcsú, akrobatikus ügyességi játékok nagyon szórakoztatóak, a lehetséges trükkök száma végtelen, összetettségük meghökkentő!
A termék magassága: 7,5 cm
A termék átmérője: 5 cm
A termék többféle változatban kapható. A feltüntetett ár egy darab termékre vonatkozik, amelyet véletlenszerű változatban szállítunk.
A Peonza márkájú "Peonza - King Cobra" nevű játékot főleg 7 éves kor felettiek számára ajánljuk.
Peonza
7 éves kor fölött
74950
3 350 Ft
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Peonza

Peonza - King Cobra

Peonza - King Cobra

3 350 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.