Peppa Malac - Nappal és éjszaka Peppa malac házában

Peppa Malac - Nappal és éjszaka Peppa malac házában
Peppa malac egy rendkívül cuki, cserfes és vidám 4 éves, aki mama malac, papa malac és kisöccse Zsoli társaságában él. Kedvenc elfoglaltsága a sáros pocsolyákba ugrálás!
Peppa és kisöccse, Zsoli, valamint legjobb barátja, Suzy bari egy tipikus napot (és éjszakát) töltenek otthon, együtt játszadozva napkeltétől lefekvésig. A gyerekek pedig örömmel fognak társulni hozzájuk. Úgy tűnik, maga a Peppa ház is egy külön karakter!
Ezzel a különféle funkciókat kínáló 5 szobás játékszettel az óvodások különböző otthoni kalandokat játszhatnak el Peppa malaccal, pontosan úgy, mintha a népszerű rajzfilmsorozat egyik epizódjában lennének. A körlapot elforgatva a gyerekek átváltoztathatják a Peppa házat nappaliról éjjeli módra; a játékszett ennek megfelelően fog reagálni a megfelelő narrációval, beszéddel, hangeffektusokkal és fényekkel. A nappalról éjjelre váltó ciklust a zenén és a kuncogáson kívül természetesen alkalmankénti horkantások is kísérik. A Hasbro Peppa malacos játékait, beleértve a Peppa malac figurákat, járműveket, játékszetteket és plüssöket, arra tervezték, hogy stimulálják az óvodások fantáziáját, segítsenek elérniük az első mérföldköveiket, és képviseljék a mindenki által kedvelt 4 éves malac pajkos humorát.
A "Peppa Malac - Nappal és éjszaka Peppa malac házában" nevű játék gyártója a Hasbro, főleg 3 és 6 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
Hasbro
73553
28 250 Ft
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Peppa Malac - Nappal és éjszaka Peppa malac házában

Peppa Malac - Nappal és éjszaka Peppa malac házában

28 250 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.